close

3 stylingtips voor meer bamboe in de woonkamer

stylingtips meer bamboe in woonkamer

‘S ochtends smeer je je ontbijt aan de eettafel, ‘s middags plof je even een neer in die heerlijke fauteuil en ‘s avonds ga je voor een heerlijke avond Netflix op de bank. Gemiddeld spenderen we veel tijd in de woonkamer.

Het is dan ook niet gek dat je hier qua interieur veel tijd aan spendeert om het zo naar wens mogelijk te maken. Omdat bamboe producten ontzettend populair zijn en een natuurlijke en landelijke stijl een van de meest populaire interieurstijlen zijn, helpen we je vandaag met 3 stylingtips om meer bamboe in je interieur te verwerken.

1. Ga voor groot en opvallend

Ben jij klaar voor grote verandering in de woonkamer? Dan zijn er prachtige bamboe producten die kunnen helpen jouw interieur te voorzien van een nieuwe look. Denk bijvoorbeeld aan een bamboe tafel waar je tijdens het ontbijt, de lunch en het diner van kunt genieten. De tafel maakt een groot deel uit van het interieur van de woonkamer en heeft daarom grote impact op de totale uitstraling van jouw interieur.

2. Deel een grote woonkamer op in aparte ruimtes

Een grote woonkamer hebben is fijn maar kan ook minder knus en gezellig ogen. Het is dan ook een optie om je woonkamer op te delen in verschillende secties. Denk bijvoorbeeld aan een knus hoekje voor het lezen van een boek of het afschermen van eet en woongedeelte. Om dit te kunnen realiseren is een bamboe kamerscherm uiterst geschikt. Naast de functionaliteit brengt deze een natuurlijke uitstraling met zich mee. Ook zijn ze in diverse kleuren en maten verkrijgbaar zodat jij geheel naar wens toch gedeeltelijk bij de huidige kleuren of uitstraling van je woonkamer kunt blijven.

3. Creëer sfeer met bamboe lampen

Vooral in die donkere wintermaanden, bepaalt verlichting grotendeels de sfeer en warmte die een woonkamer uitstraalt. Wil je graag voor duurzaam materiaal gaan en ook nog ruime keuze hebben in de verschillende soorten lampen? Dan kan een lamp van bamboe uitkomst bieden. Verkrijgbaar in staande, hangende varianten zijn deze uiterst geschikt om nog meer sfeer in de woonkamer te creëren. Voor welke bamboe lamp ga jij?